Lär känna din digisystemkamera - fortsättningskurs

Kursbeskrivning

"Lär känna din digisystemkamera" är en kurs som går över nätet. Du får tillgång till videoavsnitt där vi går igenom fotografering med digital systemkamera. Du får även tillgång till ett gemensamt Google Drive-dokument där allt textmaterial finns. I detta dokument samt via e-post har du även möjlighet att ställa frågor till läraren.

Kursen är upplagd så att varje vecka kommer ett videoavsnitt upp som behandlar fotografering med digital systemkamera. I samband med det som tas upp i videoavsnittet får du någon trevlig fotografisk uppgift att utföra. Läraren ger konstruktiv feedback via e-post till kursdeltagaren.

Denna del är fortsättningen på grundkursen från i höstas. Vi fortsätter från kursen i höstas och här tas även bildbearbetning upp. Du kommer innan kursen startar att få instruktioner om hur du når Google Drive-dokumentet och videoavnitten för kursen.

Det enda du behöver är någon slags dator/platta där du kan titta på videoavsnitten samt en kamera. Kursen kan alltså följas var i världen du än är. Du behöver alltså inte binda upp dig till en skild plats eller tid! Vi testar också 360 graders foto/video.

http://arbis.jakobstad.fi/assets/courses/images/KameraupcloseXS.jpg

Arrangör

Jakobstads Arbis

Lediga platser

Ja

Kurskod

340114

Tidpunkt

18.01.2018 - 15.02.2018

Anmälningstid

21.08.2017 08:00 - Non-stop

Kursavgift

20,00 €

Plats

På nätet

Lärare

Tommy Nyman

Anmälan